Gecertificeerde autosloop


Als gecertificeerde autosloop geeft dit voor klanten veel voordelen

RDW

Doordat Autosloperij Kralingen aangesloten is bij de RDW, hebben wij te maken met het toezicht dat de RDW uitoefent op de wijze waarop wij onze werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoeren. Dit geeft ons de mogelijkheid vrijwaringen uit te schrijven van voertuigen op locatie, zonder daarvoor naar het postkantoor te gaan.

Zie voor meer informatie RDW.nl

STIBA

STIBA is al ruim 25 jaar de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. STIBA zet zich in voor het hergebruik van onderdelen en materialen in de voertuigdemontagebranche.

Zie voor meer informatie Stiba.nl

KZD*

Demontagebedrijven die gecertificeerd zijn volgens KZD*, voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen (milieuvergunning, arbo etc.) die op ondernemingen in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan specifieke eisen op het gebied van materiaalrecycling. Bovendien hebben deze bedrijven een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

Zie voor meer informatie KZD.info

ARN

ARN is het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. Binnen deze branche voert zij al meer dan 15 jaar lang de regie over recyclingketens. Inmiddels is ARN uitgegroeid tot expert op het gebied van recycling en ketenregie. Binnen het expertisecentrum speelt kennisuitwisseling een belangrijke rol. ARN gebruikt haar expertise om bedrijven en overheden te begeleiden en te adviseren bij duurzaamheidvraagstukken. Dit doet zij zowel op nationaal als internationaal niveau.

Zie voor meer informatie ARN.nl