Autosloperij Kralingen

Als “kleine autosloper” is het in Rotterdam Kralingen allemaal begonnen. Na vele jaren op het vertrouwde stukje grond aan de ’s Gravenweg te hebben gezeten, is Autosloperij Kralingen in 1988 verhuist naar de Hoofdweg in Rotterdam Alexanderpolder.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een modern en professioneel demontage bedrijf, die voldoet aan de strengste milieueisen door gebruik te maken van de nieuwste technieken, door de demontage auto’s op een milieuvriendelijke wijze te recyclen. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij KZD* gecertificeerd en aangesloten bij de ARN en STIBA, hierdoor zijn wij een demontagebedrijf die werkt volgens de nieuwste normen en eisen.

Wij zijn gespecialiseerd in het in – en verkopen van loop, sloop en schadeauto’s. Ook verkopen wij gebruikte onderdelen van alle merken, die door de dagelijks nieuwe aanvoer van auto’s, op peil worden gehouden. Wij garanderen u een erkend RDW vrijwaringbewijs op het moment dat u uw voertuig bij ons inlevert of bij u opgehaald wordt. Zo hebt u de zekerheid dat u gevrijwaard bent voor belasting en verzekering van uw voertuig. Onze ophaaldienst staat altijd tot uw beschikking!

Foto’s Autosloperij Kralingen

Demontage

Autosloperij

Vrachtwagen

Ingang